Om oss

Våre kunder er i hovedsak brønnborere og rørleggere. Norsk Pumpeservice a.s ble startet i 1984 på Sørumsand. Etter hvert flyttet vi til Heia industriområde i Fetsund. Her har vi vært siden og både bygning og stab har økt siden da.

Norsk Pumpeservice har i over 30 år levert anlegg for vannforsyning til hytter og husholdning.

For oss er det viktig at kunden får et vannforsyningsanlegget som er riktig i forhold til behovet. Derfor har vi et vidt spekter av pumper, tanker og tilhørende deler på lager. Vi har kort leveringstid og kan skreddersy ethvert anlegg.

Siden tidlig på 2000-tallet har Norsk Pumpeservice solgt borutstyr til brønn, fundamentering og fjellboring, og vi har med årene utviklet oss til å bli en betydelig aktør i markedet. Vi er svært opptatt av kvalitet og lagerfører til enhver tid et stort lager av ulike systemer og dimensjoner.

I 2017 utvidet vi sortimentet til å inneholde utstyr til vannbehandling, og i den forbindelse kjøpte vi firmaet Roald Pettersen Vannbehandling AS. Med dette tilførte vi stor kompetanse innen dette feltet.

Sammen med vår ekspertise på pumper og utstyr til vann, føler vi nå at vi kan levere komplette anlegg for vannforsyning og vannbehandling.

Vi leverer:

  • Pumper og tanker til sikker vannforsyning
  • Stort utvalg av rør, slanger og kuplinger.
  • Renseanlegg for rent og friskt vann
  • Komplett leverandør av boreutstyr og borhammere til DTH boring
  • Borstål, skytematter, sirenekasser, trakter og div. utsyr til topphammer boring